duminică, 8 august 2010

Ciorba de vacuta


Ingrediente:

Pentru 10 portii:
750 g carne de vita,
150 g morcovi,
150 g albitura,
100 g telina,
150 g ceapa,
750 g cartofi,
150 g ardei gras,
150 g varza alba,
300 g rosii,
50 g bulion,
100 ml ulei,
5 g sare de larmie,
50 g leustean,
1 legatură de verdeata,
150 g mazare fiarta,
150 g fasole verde fiarta,
sare dupa gust,
3 I apă.

Mod de preparare:
Carnea se curata, se spala, se portioneaza si se pune la fiert in apa cu sare. În timpul fierberii se spumeaza si se adauga ceapa curatata, spalata si taiata marunt.
Zarzavaturile se curată, se spala, se taie in forme neregulate si se inabusa in ulei cu adaos de apa. Cind carnea este pe jumatate fiarta, se adauga zarzavaturile inabusite, varza si cartofii, apoi se continua fierberea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu